Run/spinn

Her blir det running og spinning i samme time. Instruktøren guider dere gjennom en knallkjekk time med både motbakker og intervaller.

MRL

Oppstrammende styrketrening med fokus på Mage, Rumpe og Lår (MRL). Kjekk time med enkle øvelser som passer for alle.

Power

En effektiv 30 minutters sirkeltime hvor vi jobber oss intensivt gjennom alle de store muskelgruppene. Timen har hovedfokus på styrke, men med innslag av kondisjonsøvelser. Arbeidsperiodene kjøres i 40 sekund, etterfulgt av 20 sekund pause der en bytter stasjon. Dette er timen for dem som ønsker å presses litt ekstra.

  Strength, upper body

Styrketime for overkropp.  Instruktør gir innføring i teknikk, utførelse og tilpasser øvelsene hvis nødvendig.  Super time for deg som ønsker god fremgang i styrketrening. Timen passer for alle.

Strength

Styrketime som deles opp i sett og serier for maks utnyttelse av tiden. Timen passer for alle, uansett forutsetning. Instruktør gir innføring i teknikk, utførelse og tilpasser øvelsene hvis nødvendig.  Super time for deg som ønsker god fremgang i styrketrening.

AssClass

Timen der rumpe får kjørt seg! Dette er en styrketime med fokus på rumpe, lår og noe kjernemuskulatur. Timen passer for alle.

 Tabata

En effektiv time hvor vi jobber oss gjennom hele kroppen.  Arbeidsperiodene kjøres i 20 sekund, etterfulgt av 10 sekund pause. Dette gjentas 8 ganger, totalt 4 min per øvelse. Timen passer for alle.

Core

30 minutt med fokus på styrketrening av mage- og ryggmuskulatur. Med inspirerende musikk, der det jobbes sang for sang, blir dette en gøy og effektiv treningsøkt som passer for alle.

Stretch

Dynamiske og statiske bevegelser gjentas for strekk, bevegelse og avspenning av kroppens største muskelgrupper med fokus på rygg, hofte og bekken. Det er lurt å ha varmet litt opp før timen.