Indoor cycling

Kondisjons- og forbrenningstrening på sykkel som passer for alle som ønsker å ha det gøy og samtidig komme i god form. Inspirerende instruktør og fengende musikk motiverer deg gjennom en herlig treningsøkt.

Indoor cycling & running

Kondisjons- og forbrenningstrening på sykkel og tredemølle som passer for alle som ønsker å ha det gøy og samtidig komme i god form. Inspirerende instruktør og fengende musikk motiverer deg gjennom en herlig treningsøkt.

Taekwondo

Trening som gir velvære og mestring for alle uansett alder. Taekwondo er en koreansk selvforsvarskunst hvor målet er å oppnå fysisk og mental balanse. Individuell form for trening der man tar utgangspunkt i egne forutsetninger og krever ingen forkunnskap.

Stretch

Rolig time som foregår på matte under rolige omstendigheter. Fleksibilitet-trening for økning av bevegelighet i kroppen. Anbefales at man møter godt oppvarmet til timen.

Mobility, core & restore

Denne timen er perfekt å avslutte dagen med da det er fokus på å stresse ned og senke pulsen. En jobber først med enkle mobilitetsøvelser for å løsne opp i kroppen. Del to er ca 10 minutter med øvelser for kjernemuskulaturen i rolig tempo. Timen avsluttes med at alle finner en posisjon å sitte eller ligge i. Målet er å oppnå en dyp og særegen form for avslapping. En jobber med pusten og tømmer hodet for tanker.

Timen er en god blanding av yoga- og pilatesinspirerte øvelser.

Timen passer for alle.

Crosstraining

8-10 stasjoner med Styrke- og kondisjonsøvelser for hele kroppen. Øvelsene kjøres i intervaller etter tidsstyring, så her følger du eget tempo. Vi bruker egenvekt og ekstra belastning etter form. Motiverende og morsom trening til fengende musikk.

Passer for alle som vil ha en effektiv trening med både kondisjon og styrke. Er det øvelser du ikke kan utføre pga skader eller vondter, så viser instruktøren deg alternative øvelser.

Timen holdes i sal.

Core

30 minutt med fokus på styrketrening av mage- og ryggmuskulatur. Med inspirerende musikk, der det jobbes sang for sang, blir dette en gøy og effektiv treningsøkt som passer for alle.

Running, strenght & cycling

Sirkeltrening som gir deg supereffektiv trening på kort tid. Du blir pushet gjennom forskjellige øvelser for hele kroppen. Her får du alt; forbrenning, kondisjon og muskelstyrke. Denne timen foregår i helsestudio.

Strenght

Styrketime som deles opp i sett og serier for maks utnyttelse av tiden. Timen passer for alle, uansett forutsetning. Instruktør gir innføring i teknikk, utførelse og tilpasser øvelsene hvis nødvendig.  Super time for deg som ønsker god fremgang i styrketrening.

BodyFit

Timen består av korte og intensive arbeidsperioder der vi trener hele kroppen. Arbeidsperiodene varer omtrent et halvt minutt og gjennomføres åtte ganger for hver muskelgruppe, med kort pause mellom hver runde. Øvelsene er enkle og varierte og utføres med egen kroppsvekt, strikk, slides og vekter.