Indoor cycling

Kondisjons- og forbrenningstrening på sykkel som passer for alle som ønsker å ha det gøy og samtidig komme i god form. Inspirerende instruktør og fengende musikk motiverer deg gjennom en herlig treningsøkt.

Indoor cycling & running

Kondisjons- og forbrenningstrening på sykkel og tredemølle som passer for alle som ønsker å ha det gøy og samtidig komme i god form. Inspirerende instruktør og fengende musikk motiverer deg gjennom en herlig treningsøkt.

Taekwondo

Trening som gir velvære og mestring for alle uansett alder. Taekwondo er en koreansk selvforsvarskunst hvor målet er å oppnå fysisk og mental balanse. Individuell form for trening der man tar utgangspunkt i egne forutsetninger og krever ingen forkunnskap.

Stretch

Rolig time som foregår på matte under rolige omstendigheter. Fleksibilitet-trening for økning av bevegelighet i kroppen. Anbefales at man møter godt oppvarmet til timen.

BodyFit

Timen består av korte og intensive arbeidsperioder der vi trener hele kroppen. Arbeidsperiodene varer omtrent et halvt minutt og gjennomføres åtte ganger for hver muskelgruppe, med kort pause mellom hver runde. Øvelsene er enkle og varierte og utføres med egen kroppsvekt, strikk, slides og vekter.

Crosstraining

Styrketime med varierende øvelser for hele kroppen. Stikkord er intervall og høy intensitet. Instruktør motiverer deg til å holde intensiteten oppe og lar deg konkurrere litt mot deg selv. Økten tilpasses eget nivå ved å øke eller senke tempo.
Timen foregår i helsestudio.

Core

30 minutt med fokus på styrketrening av mage- og ryggmuskulatur. Med inspirerende musikk, der det jobbes sang for sang, blir dette en gøy og effektiv treningsøkt som passer for alle.

Running, strenght & cycling

Sirkeltrening som gir deg supereffektiv trening på kort tid. Du blir pushet gjennom forskjellige øvelser for hele kroppen. Her får du alt; forbrenning, kondisjon og muskelstyrke. Denne timen foregår i helsestudio.

Strenght

Styrketime som deles opp i sett og serier for maks utnyttelse av tiden. Timen passer for alle, uansett forutsetning. Instruktør gir innføring i teknikk, utførelse og tilpasser øvelsene hvis nødvendig.  Super time for deg som ønsker god fremgang i styrketrening.