Trening før eller etter jobb?

Balanz Treningssenter ble startet opp i 2011 av Tor Herman Omland og Jarle Vangsnes. Tor Herman ha flere internasjonale topplasseringer i EM og VM i styrkeløft gjennom 15 år på landslaget. Han har jobbet i bransjen siden 1994 og har hjulpet over 3000 mennesker me varig livstilsendring.

Jarle Vangsnes har flere internasjonale og nasjonale medaljer i kampsport og amerikans fotball og har tidligere jobbet som landslagstrener i styrrkeløft. Ha har siden 2001 jobbet innen trening- og behandlingsyrket.

Balanz Treningssenter kan by på et senter med hele 2000m2 med en utstyrspark som overgår de fleste. Vi har i tillegg saler for gruppetime, spinning og kampsport. Balanz har en egen behandlingsavdeling med muskelterapi, massasje, akupunktur og naprapat – vi tilbyr også utdanningskurs og EasyLife-kurs.

IMG_2460
IMG_2451 - Copy

Bedriftstilbud

Bedriftstilbud:
Vi tilbyr avtaler for bedrifter, ta kontakt for priser og mer informasjon

EASYLIFE:
Grupperabatt

Leie sal?
Hos oss kan du leie salene våre til arrangement. Ta kontakt for tilbud.

PT-Tilbud:
10 timer kun 4000,-
15 timer kun 5500,-

Behandling:
350,- pr.behandling
(30 minutter)

Hva sier våre medlemmer?

Helene Persson

Equinor ligger kun 2 minutter fra treningssenteret og Pearson trener 3 ganger i uken. Hun er ekstremt fornøyd med Balanz sine tilbud.

Håkon Larsen

Håkon bruker kun 3 minutter til Balanz fra jobb og trener 4 ganger i uken. Han trener mest styrke og kondisjon. Han trives veldig godt!

Hanne K.A. Tveit

Hanne trener hele 4-6 økter i uken hos Balanz da hun jobber kun 5 min i fraBalanz. Hun liker godt styrketrening, utstyrsparken og servicen!

Stian Hage

Styrke og kondisjon er Stians favorittøkter. Han jobber 1-2 min i fra senteret og rekker hele 5 økter i uken. Han er stolt over å være Balanz-kunde