Spinn & Running

Balanz Sola spesial! Kondisjons- og forbrenningstime på enten tredemølle eller sykkel.

Her er det topp stemning med to instruktører; en instruktør på tredemølle og en instruktør på sykkel. Hvem du ønsker å følge, bestemmer du.
Timen passer for alle; hastighet og belastning styrer du helt selv.
Vi garanterer en herlig svette-fest med motiverende instruktører og fengende musikk.

Stretch

Rolig time som foregår på matte under rolige omstendigheter. Fleksibilitet-trening for økning av bevegelighet i kroppen. Anbefales at man møter godt oppvarmet til timen.

 Step Interval

En enkel og tøff time som gir deg både utholdenhetstrening og styrketrening gjennom effektive intervaller. Til fengende musikk og enkel koreografi veksler vi mellom kondisjonstrening på step og styrketrening med fokus på de store muskelgruppene.

 StrengthHiit

Styrketime med varierende øvelser for hele kroppen. Stikkord er intervall og høy intensitet. Instruktør motiverer deg til å holde intensiteten oppe og lar deg konkurrere litt mot deg selv.

Økten tilpasses eget nivå ved å øke eller senke tempo.

Styrke

Styrketime som deles opp i sett og serier for maks utnyttelse av tiden. Timen passer for alle, uansett forutsetning. Instruktør gir innføring i teknikk, utførelse og tilpasser øvelsene hvis nødvendig.  Super time for deg som ønsker god fremgang i styrketrening.

Abs&Booty

Timen der mage og rumpe får kjørt seg! Instruktør veileder og pusher deg gjennom to og to øvelser satt sammen i supersett, som utføres i intervaller fordelt 45 sekunder arbeidsperiode og 15 sekunder pause. Effektiv time med enkle øvelser som passer for alle som ønsker  strammere rumpe og sterkere mage.

 Tabata

En effektiv 30 minutters time hvor vi jobber oss intensivt gjennom alle de store muskelgruppene. Timen har hovedfokus på styrke, med noen innslag av pulsøvelser. Arbeidsperiodene kjøres i 20 sekund, etterfulgt av 10 sekund pause. Dette gjentas 8 ganger, totalt 4 min per øvelse. Timen passer for alle.

Core

30 minutt med fokus på styrketrening av mage- og ryggmuskulatur. Med inspirerende musikk, der det jobbes sang for sang, blir dette en gøy og effektiv treningsøkt som passer for alle.

Sirkel

Sirkeltrening som gir deg supereffektiv trening på kort tid. Du blir pushet gjennom forskjellige øvelser for hele kroppen. Sirkel er timen der du får alt; forbrenning, kondisjon og muskelstyrke.