Running

Kondisjons- og forbrenningstime på tredemølle. Timen varer i 30 minutter og deles inn i oppvarming, forskjellige intervaller og nedtrapping. Herlig trening der instruktør sammen med motiverende musikk pusher deg gjennom timen. Running passer for alle, hastigheten velger hver enkelt på hver sin tredemølle.

Spinn

Kondisjons- og forbrenningstrening på sykkel som passer for alle som ønsker å ha det gøy og samtidig komme i god form. Inspirerende instruktør og fengende musikk motiverer deg gjennom en herlig treningsøkt.

 Step Interval

En enkel og tøff time som gir deg både utholdenhetstrening og styrketrening gjennom effektive intervaller. Til fengende musikk og enkel koreografi veksler vi mellom kondisjonstrening på step og styrketrening med fokus på de store muskelgruppene.

 StudioHiit

Studiotimen som pågår midt i hjertet av senteret. Intervall trening med miks av både kondisjon og styrke. Høy intensitet er stikkord, men passer likevel for alle da økten tilpasses eget nivå. Treningen deles opp i fire stasjoner; to kondisjon og to styrke. Hver intervall varer i fire minutt med ett minutt pause, som benyttes til å forflytte til neste stasjon. Kondisjonsøktene skjer på tredemøller og spinningsykler. Spennende time der du garantert vil oppleve herlig mestring.

Strength

Styrketime som deles opp i sett og serier for maks utnyttelse av tiden. Timen passer for alle, uansett forutsetning. Instruktør gir innføring i teknikk, utførelse og tilpasser øvelsene hvis nødvendig.  Super time for deg som ønsker god fremgang i styrketrening.

Abs&Booty

Timen der mage og rumpe får kjørt seg! Instruktør veileder og pusher deg gjennom to og to øvelser satt sammen i supersett, som utføres i intervaller fordelt 45 sekunder arbeidsperiode og 15 sekunder pause. Effektiv time med enkle øvelser som passer for alle som ønsker  strammere rumpe og sterkere mage.

 Tabata

En effektiv 30 minutters time hvor vi jobber oss intensivt gjennom alle de store muskelgruppene. Timen har hovedfokus på styrke, med noen innslag av pulsøvelser. Arbeidsperiodene kjøres i 20 sekund, etterfulgt av 10 sekund pause. Dette gjentas 8 ganger, totalt 4 min per øvelse. Timen passer for alle.

Core

30 minutt med fokus på styrketrening av mage- og ryggmuskulatur. Med inspirerende musikk, der det jobbes sang for sang, blir dette en gøy og effektiv treningsøkt som passer for alle.

Stretch

Rolig time som foregår på matte under rolige omstendigheter. Fleksibilitet-trening for økning av bevegelighet i kroppen. Anbefales at man møter godt oppvarmet til timen.